Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

„Így írunk mi”

 

 

Az AMME hagyományos versíróversenyét azzal a céllal hoztuk létre, hogy a magyar nyelv ápolására, gazdagítására a költészet eszközeivel hívjuk fel a figyelmet. A tehetségeknek, kezdő irodalmároknak biztosítsunk lehetőséget a megmérettetésre.

 

Az immár öt éve minden év tavaszán megrendezésre kerülő versíró versenyt öt életkori kategóriában hirdetjük meg, (alsós, felsős, középiskolás, felnőtt 50 éves korig és szebb korúak) így a nyolc évestől a nyolcvan évesig vannak pályázóink. Örvendetes, hogy már ismerősként köszönthetünk több pályázót, akik évről évre figyelemmel kísérik munkánkat és részt vesznek ebben a nemes versenyben.

 

Már az elmúlt évben, de az idén is nemzetközivé lett az Így írunk mi versíró versenyünk, hiszen határainkon túlról is több pályázónk volt/van a magyarlakta területekről Erdélyből, Kárpátaljáról, a Felvidékről, Vajdaságból, sőt még Németországból is kaptunk verseket.

A zsűri minden évben neves költőkből áll, akik megpróbálnak korrektül megbirkózni ezzel a nem kis feladattal.

A kilenc fős zsűri megosztva dolgozza fel a pályamunkákat, értékeli az alkotásokat pontozással és szóbélileg is.

A versíró verseny eredményhirdetése minden évben a Művészetre Hívás Napján, az idén április 21-én lesz Szigethalmon a Városi Szabadidőközpontban, ahol a díjak átadása mellett a díjazott alkotások is elhangzanak..

A verseny összegzése felkerül az internetre, hogy bárki megtekinthesse.

Mi – az AMME – ezzel (is) a magyar nyelv, a magyar kultúra, a magyar költészet ügyét szolgáljuk.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!